طرز تهیه زولبیا

در اول نشاسته و ماست را به همراه 20 گرم آرد به خوبی مخلوط می کنیم تا مایع مورد نظر یکدست شود بعد از آن یک قاشق  چایخوری روغن جامد به مایع اضافه می کنیم و بعد از مخلوط کردن کامل گلاب و جوش شیرین و زعفران را به مواد اضافه می کنیم این مواد باید جوری مخلوط و یکدست گردد که قابلیت ریزش از قیف را داشته باشد.

مواد را در قیف ریخته و درون روغن داغ با فرم دهی سرخ می کنیم که بهترین مدت زمان برای آماده شدن زولبیا 10 دقیقه است.

 


دنیای از خوشمزه ها کنیم ,مخلوط ,مواد ,مایع ,طرز ,قیف ,می کنیم ,اضافه می ,طرز تهیه ,بعد از ,تهیه زولبیامنبع

طرز تهیه “شیرینی نسکافه ای”

حلیم بادمجان

آشپزی و فرهنگ غذایی گیلان

طرز تهیه پیراشکی گوشت

ازمیر بومباسی

کیک شکلاتی بدون آرد و بدون گلوتن و آموزش گاناش شکلات

ترشی کلم قرمز

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

گالری اسپیناس کنترلی کردن درب آپارتمان گله از من نکن Hasad دانلود فایل های کمیاب شما بیا استخر بلیط هتل آریا مشهد عسل صددرصدطبیعی khaterat