طرز تهبه سوپ جو رستورانی

طرز تهیه سوپ جو

سوپ جو گرم در کنار یک وعده غذایی فوق العاده می باشد و طعم خوب آن در گرو رعایت کردن نکات طبخ آن می باشد که در ادامه این مطلب طرز تهیه سوپ جو و نکات حرفه ای آن را برای شما بیان کرده ایم :

مواد لازم برای سوپ جو

  • جو :1 پیمانه
  • سینه مرغ :نصف
  • جعفری :1 قاشق غذا خوری
  • پیاز :1 عدد بزرگ خرد شده
  • جو پرک :5 قاشق غذاخوری
  • آب مرغ :2 لیوان
  • هویج رنده شده :نیم کیلو
  • نمک :به میزان دلخواه
  • زردچوبه :1 قاشق غذا خوری
  • فلفل سیاه :1 قاشق چایخوری
  • آرد برنج :1 قاشق غذاخوری سرپر
  • رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذا خوری سرپر
  • نمک :به میزان دلخواه
  • روغن زیتون :برای تفت دادن


دنیای از خوشمزه ها قاشق ,خوری ,جو ,غذا ,طرز ,میزان ,1 قاشق ,غذا خوری ,قاشق غذا ,نمک  به ,به میزانمنبع

طرز تهیه “شیرینی نسکافه ای”

حلیم بادمجان

آشپزی و فرهنگ غذایی گیلان

طرز تهیه پیراشکی گوشت

ازمیر بومباسی

کیک شکلاتی بدون آرد و بدون گلوتن و آموزش گاناش شکلات

ترشی کلم قرمز

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

قالیشویی در اصفهان | خلیج فارس ماه گل فــــــــــــریاد زیـــــر آب mosaferat عروس خانم وبلاگ جامع فیزیک آهن پرایس از همه جا از همه چیز تو بهترین خرید رو از ما داشته باش