طرز تهیه رشته پلو زعفرانی با کشمش و خرما

رشته پلو از ترکیب شدن برنج و رشته پلویی درست می شود.معمولا ایرانی ها به طور مرسوم رشته پلو را در شب چهارشنبه سوری و ایام نوروز درست می کنند.

رشته پلو بدون گوشت برای افرادی که دارای رژیم گیاه خواری هستند بسیار مناسب می باشد.

مواد لازم رشته پلو مجلسی

  • برنج ایرانی :2 پیمانه
  • رشته پلویی قهوه ای رنگ :100 تا 150 گرم
  • عدس :1 پیمانه
  • کره حیوانی :50 گرم
  • فیله مرغ :300 تا 500 گرم
  • زعفران آب شده :3 قاشق غذاخوری
  • دارچین :1 قاشق غذاخوری
  • پیاز سرخ شده :3 قاشق غذاخوری
  • کشمش پلویی و خرما :نصف پیمانه
  • نمک ، فلفل و روغن :به میزان لازم

طرز تهیه کامل رشته پلو مجلسی با فیله مرغ

برنج را بشویید و چند ساعت در آب و نمک خیس دهید. عدس را هم چند ساعت خیس کنید و بعد بپزید.

 


دنیای از خوشمزه ها رشته ,پلو ,غذاخوری ,قاشق ,پیمانه ,پلویی ,رشته پلو ,طرز تهیه ,و خرما ,قاشق غذاخوری ,شده 3منبع

طرز تهیه “شیرینی نسکافه ای”

حلیم بادمجان

آشپزی و فرهنگ غذایی گیلان

طرز تهیه پیراشکی گوشت

ازمیر بومباسی

کیک شکلاتی بدون آرد و بدون گلوتن و آموزش گاناش شکلات

ترشی کلم قرمز

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

خرید آنلاین پوستر سه بعدی کلینیک لیزر net3arabi خرید ترازو آنلاین سفارش انواع کاغذ دیواری سه بعدی شهید محمدرضا رزقی شیرسوار همه چی موجوده معرفی کالا فروشگاهی آموزشگاه متوسطه اول زینب(س) کوهدشت جنس خوب اینجاست