رشته پلو از ترکیب شدن برنج و رشته پلویی درست می شود.معمولا ایرانی ها به طور مرسوم رشته پلو را در شب چهارشنبه سوری و ایام نوروز درست می کنند.
رشته پلو بدون گوشت برای افرادی که دارای رژیم گیاه خواری هستند بسیار مناسب می باشد.
- برنج ایرانی :2 پیمانه
- رشته پلویی قهوه ای رنگ :100 تا 150 گرم
- عدس :1 پیمانه
- کره حیوانی :50 گرم
- فیله مرغ :300 تا 500 گرم
- زعفران آب شده :3 قاشق غذاخوری
- دارچین :1 قاشق غذاخوری
- پیاز سرخ شده :3 قاشق غذاخوری
- کشمش پلویی و خرما :نصف پیمانه
- نمک ، فلفل و روغن :به میزان لازم
برنج را بشویید و چند ساعت در آب و نمک خیس دهید. عدس را هم چند ساعت خیس کنید و بعد بپزید.